Direktlänk till inlägg 27 augusti 2008

Tre avelsgrupper & tre uppfödargrupper

Av Ingrid - 27 augusti 2008 12:49

... och de här! Den vetgiriga och mycket hundintresserade (och mycket unga) blogginnehavaren minns allt med grafisk skärpa; alla namnkunniga uppfödare på plats, körsnär Sven Sundqvist, okladerligt välskräddad, damerna i hatt, dräktjacka med brosch och var sin välvässad skotte. Sundqvist (av Brååtha) och fruarna Edith Borre (EBorre) och Birgit Westerström (Ferox) hade uppfödaregrupper. Tre avelsgrupper tävlade dessutom. Det var show!


BIR blev ingenjör Gunlög Gadhs Svensk & Norsk Champion Begum av Brååtha.
Man kan även skymta EBorres Rinette, ägare stud Siv Wendel, sedermera Jernhake. Rinette blev stamtik i den på sin tid så framgångsrika skottekenneln Vendetta och Siv Jernhake dömde senast ras och grupp på vägen för den BIS-vinnande sealyhamterriern på WDS. Sedär, så kan man knyta ihop ett halvt sekels terrierhistoria i ett katalogblad!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingrid - 26 mars 2011 12:15


Att Humphrey Bogart var skottefantast har vi nämnt flera gånger, men idag har Skottebloggen till sin stora förtjusning lyckats hitta en tidigare okänd bild! Den är från komedin "Stand-In" från 1937, en hejdlös drift med nöjes- och filmindustrin. ...

Av Ingrid - 19 mars 2011 10:37


Ch Roundtown Mercedes of Maryscot "Sadie", som bl.a vann BIS på Westminster, National Dog Show och AKC/Eucanuba Dog Show 2010, har fått valpar! Fyra tikar och en hane, alla svarta, föddes den 11 mars. Stolt fader är Anstamm Prime Minister. Grat...

Av Ingrid - 17 mars 2011 10:05


  Idag gratulerar vi Raglan Reform Club "Viggo" på 3-årsdagen! ...

Av Ingrid - 14 februari 2011 10:39

     

Av Ingrid - 27 januari 2011 11:34

Memphis Belle är smeknamnet på ett Boeing B-17 Flying Fortress , ett bombflygplan, som blev berömt när dess besättning lyckades flyga 25 uppdrag över Europa och återvända hem till USA under andra världskriget. Det sista uppdraget flögs 17 maj 1943. F...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se